Coaching Cliënten

Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan?
Heb je te maken met verlies, rouw, problemen op het gebied van je werk, relaties of communicatie?
Ben je vermoeid of burn out?
Misschien heb je al van alles geprobeerd en weet je het gewoon niet meer.

Wist je dat jouw brein miljoenen verbindingen maakt, maar je hier maar 5%  met je bewustzijn van gebruikt? D.w.z. dat je 95% onbewust doet. Elke keer als je in een lastige situatie een gedachte hebt, maakt je lichaam een chemische stof aan. Je reageert daar op met een gevoel/emotie. Je gevoel bepaalt hoe je je vervolgens gedraagt in die situatie. Zo maak je een programma in je brein wat je in dezelfde situatie steeds onbewust “afspeelt”. Daardoor (over)leef je steeds in dezelfde staat. Bovendien raakt je lichaam verslaafd aan de chemische stofjes, d.w.z. aan je negatieve gedachten die er voor zorgen dat het stofje aangemaakt wordt. Je voelt je ongelukkig en zit vast in je programma.

De manier om klachtenvrij te worden is door met volle aandacht nieuwe dingen te leren en dat zo vaak te herhalen dat het beklijft! D.m.v. een aantal efficiënte technieken leer je hoe je met bepaalde situaties anders kunt omgaan, anders kunt communiceren en hoe je stress kunt ombuigen naar ontspanning. Jouw gedachten zijn jou niet meer de baas, je bent jouw gedachten de baas! Hierdoor maakt je brein nieuwe, andere verbindingen en andere chemische stofjes aan en neem je andere emoties waar. Hierdoor neem je je omgeving en situaties ook anders waar, je reageert anders en je voelt je veel beter. Je  komt weer in balans en krijgt weer veerkracht!

De oplossing zit dus niet buiten jezelf, maar binnen in jezelf.
Als je een wondje in je vinger hebt, gaat het vanzelf dicht, daar hoef je niks aan te doen. Zo groot is de kracht van je eigen “systeem” .
Ik help je om die kracht aan te boren. Om los te komen van schuldgevoel, schaamte, verdriet, boosheid en negatieve gedachten. Om weer in verbinding met jezelf te komen en om in staat van groei i.p.v. overleving te leven.

Een coachingstraject bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek 20 min. waarbij je over jouw klacht vertelt. Hierna  bespreek ik met je wat de mogelijkheden zijn. Besluiten we te gaan starten, duren de vervolgafspraken 75 min. tot 90 min

Interesse in een kennismakingsgesprek, bel 0499-750752/ 06-15167403 of mail me. Je kunt ook een belverzoek doen.