Leefstijladvies Cliënten

We leven in een haastige wereld, worden steeds ouder, maar lang niet altijd gezond ouder. Steeds meer mensen hebben op steeds jongere leeftijd last van chronische klachten. Hierdoor voelen we ons beperkt en steeds minder gelukkig. We hebben zorgen, soms op het gebied van werk of relaties, of we raken onszelf een beetje kwijt. Geluk blijkt dan niet in spullen te zitten, maar in gezond én blij zijn met onszelf en onze omgeving.

Gezondheid staat onder invloed van gewoontes. Vier belangrijke leefstijlgewoontes zijn terug te voeren naar hoe we vroeger in de natuur leefden. We aten en dronken wat de natuur ons gaf, bewogen veel om dat eten en drinken te verzamelen, we leefden en rustten volgens onze biologische klok en we hadden incidenteel een stressmoment….als er een sabeltandtijger achter ons aan zat. We waren afhankelijk van elkaar en van goede communicatie, hoe meer mensen om je heen, des te beter kon je overleven. In ons huidige bestaan, zien we steeds meer individualisme. We hebben Facebook vrienden, WhatsApp communicatie en voelen ons ondanks dat steeds meer alleen.

Gezond zijn overkomt je niet, het is een keuze. Wil je weer op een meer natuurlijke manier leven en wil je je gezond en energieker voelen, zul je jouw leefstijl gewoontes moeten aanpassen. Maar hoe doe je dat?

Ik kan je hierin begeleiden! Eerst wordt er gekeken naar:

  • Voeding, wat eet je, hoe is je vertering (neem je wel alle stoffen goed op).  Kun je niet afvallen? Hiervoor wordt een darmprofieltest gedaan.
  • Beweging, hoeveel en welke vorm van beweging pas je dagelijks toe.
  • Stress, hoeveel stressmomenten heb je, hoe is je mind-set en zijn er emotionele problemen die blokkades opleveren in de vorm van chemische onbalans.
  • Bioritme, slaap je goed en voldoende en hoe veel rustmomenten heb je.

Na een grondige inventarisatie van jouw leefstijlgewoontes en klachten, wordt er een persoonlijk leefstijlplan opgezet. Dit omvat een advies op het gebied van Voeding, Beweging, Stressreductie en Bioritme. Het programma duurt 6 maanden waarbij er 6 x een live consult plaatsvindt om je klachten te behandelen en je verder te begeleiden.

 Een Leefstijl plan bestaat uit een darmprofieltest, behandelingen, coaching, beweegadvies, voedingsadvies, recepten en tussentijdse begeleiding.

Misschien vind je het ook leuk om deel te nemen aan onze Healthy&Happy week op Ibiza, kijk hiervoor op Ibizagroepsreizen.nl

Voor informatie : 0499-750752- info@sanitasbest.nl