Mind Eye Power

Als je last hebt van angsten, stress, somberheid, niet lekker in je vel zit of met trauma te maken hebt gehad, is Mind Eye Power een fantastische manier om je klachten te laten afnemen. Door een simpele techniek waarbij van de natuurlijke eigenschappen van oogbewegingen gebruik maakt, kan zo’n blokkade opgeheven worden. De invloed die deze methode op je brein heeft, zorgt voor een effectief en diepgaande verandering op het gebied van je angsten, ongezonde gewoontes en remmende overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van trauma .  Het brengt je lichaam en geest weer in balans.

Wanneer je last hebt van een mentale of emotionele blokkade, kan dit doorwerken op lichamelijk niveau en klachten geven. Als je tijdens een behandeltraject geen vooruitgang merkt of het proces stagneert, ligt zo’n blokkade daar vaak aan ten grondslag. Ook hiervoor wordt een Mind Eye Power behandeling ingezet om je blokkade op te heffen en de behandeling succesvol door te zetten.

Heb je last van angsten ivm het Corona virus, kan MEP je helpen. Vanaf 30 mrt kun je via videobellen een sessie ondergaan. Bel gerust voor een afspraak.

Een sessie duurt tussen de 75 en 90 minuten en is vaak al voldoende voor het opheffen van 1 specifieke blokkade.

Na 1 week kom je voor de vervolgafspraak. We kijken dan of de blokkade opgeheven is of dat er nog restverschijnselen behandeld moeten worden.

Deze behandeling kan ook bij kinderen (vanaf 7 jaar) ingezet worden.

Zijn je klachten complexer of structureel, kun je kiezen voor een coachingstraject waarbij Mind Eye Power ook ingezet kan worden als onderdeel van dit traject.

De MEP beroepsopleiding is erkend als beroepsscholing door de stichting keurmerk beroepsscholingen (SKB) en Register Vaktherapie (SRVB)

CZ Groep vergoed deze behandeling geheel of gedeeltelijk als je aanvullend verzekerd bent onder de noemer Psychosociale zorg. Check je polisvoorwaarden.

Wil je meer weten over MEP of een afspraak maken: 0499-750752 /06-15167403 – info@sanitasbest.nl