Mind Eye Power

MEP

Het feit dat men klachten krijgt, wijst op een onbalans in het hele systeem. We zijn vergeten om naar kleine signalen te luisteren, totdat we erg veel hinder van een klacht ondervinden en/of deze zich zelfs uitbreidt. Het begint bijvoorbeeld met last van je buik, daarna steeds vaker hoofdpijn of niet goed slapen en steeds meer vermoeid zijn etc.

De ervaring leert dat veel klachten op een natuurlijke manier behandeld kunnen worden. We kunnen dat doen door een combinatie van 2 dingen:

  1. Verstorende zaken weglaten/weghalen (gifstoffen uit  o.a. omgevingsfactoren, voeding en emoties)
  2. Heropbouwen/voeden op een natuurlijke en positieve manier (beweging, voeding, emoties)

Behandelingen ondersteunen en versnellen dit proces, maar soms komt men op een punt dat herstel stagneert. Dan is er vaak sprake van een blokkade, deze kan fysiek of mentaal zijn.

Wanneer er sprake is van een mentale of emotionele blokkade, kan er door een simpele techniek, waarbij men van een natuurlijke eigenschap van oogbewegingen gebruik maakt, een blokkade worden opgeheven. De invloed die deze methode op ons brein heeft, zorgt voor het effectief en diepgaand veranderen van ongezonde gewoontes en remmende overtuigingen.  Het brengt lichaam en geest weer in balans.

Een sessie duurt circa 1,5 uur en is vaak al voldoende voor het opheffen van 1 specifieke blokkade. Kosten € 95,-

Na 1 week komt u voor de vervolgafspraak. We kijken dan of de blokkade opgeheven is of dat er nog restverschijnselen behandeld moeten worden.

Wilt u hierover meer weten, bel of mail naar de praktijk of vraag de folder aan:

0499-750752. info@sanitasbest.nl