Bioresonantie

BIORESONANTIE, de therapie voor de toekomst

mens sana in corpore sanoBioresonantie is een therapievorm die met frequenties werkt.
Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam bestuurd worden d.m.v. frequenties. Denk aan hersen- en hartfrequenties (E.E.G en E.C.G) In ons bloed zijn elektrolyten opgelost, moleculen die positief of negatief geladen zijn. U kent ze wel; natrium, kalium, magnesium, calcium etc.

Het is dus belangrijk om de energetische besturing van het lichaam in evenwicht te hebben. Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) frequenties de lichamelijke processen van de individuele patiënt.

Het lichaam kan uit balans raken door:
Overmatig gebruik van alcohol, tabak, drugs en medicamenten (bv antibiotica)
Parasieten en schimmels
Een verstoord microbioom
Voedingsmiddelen
Een verstoorde vertering
Geopatische belasting en elektrosmog
Pollen
Negatieve stress
Psychische en lichamelijke overbelasting

Bioresonantie is een patiëntvriendelijke, pijnloze therapie welke zelfs voor kinderen en baby’s een ideale behandelingsmethode vormt op al deze gebieden.

Na het maken van een afspraak, ontvangt u per email een intakeformulier. Dit wordt tijdens de 1e (basis)behandeling besproken. Hierna wordt gekeken hoeveel vervolgbehandelingen u nodig heeft. Verder wordt een persoonlijk behandelplan en leefstijlplan opgezet en worden de behandelingen daar op afgestemd.

Bij de vervolgbehandelingen worden puntsgewijs de benodigde leefstijl aanpassingen met u besproken op het gebied van:
– Voeding
– Beweging
– Ademhaling
– Stress/mind/emotie

Het 1e consult duurt 75 min, kosten €80,-. Een vervolgconsult duurt 45 min, kosten €53,-

Sommige klachten vragen om extra ondersteuning in de vorm van suppletie van vitamines/mineralen/kruiden of probiotica. Deze zijn niet in de consultprijs inbegrepen.

Bij darmklachten kunt u er voor kiezen een fecesonderzoek te laten doen door Biovis Diagnostiek, een complete microbioomanalyse,  gebaseerd op bacterieel DNA uit feces. U ontvangt een testkit bij de 1e afspraak. Deze verstuurd u later zelf  in de bijgeleverde portvrije envelop. Na ongeveer een week, wanneer de uitslag in de praktijk binnen is, komt u voor uw 2e behandeling. Deze, én vervolgbehandelingen zijn afgestemd op de uitslag. Een basisprofil Darm kost  €108,- . U voldoet rechtstreeks de factuur aan Biovis Diagnostik.

Desgewenst kunt u het fecesonderzoek uitbreiden met het testen op allergenen, intoleranties, parasieten etc. Ook kunt u andere markers laten testen. Info hierover ontvangt u tijdens uw 1e consult.

Voor informatie: 0499-750752 – info@sanitasbest.nl