Therapeut/Trainer

bladSinds 2001 behandel ik klachten op basis van Natuurgeneeskunde en elke keer weer ben ik verwonderd over het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam. Dat dit samenhangt met de kracht van de geest is een gegeven. De kunst is om de juiste balans te vinden.

Er is een natuurlijke neiging naar gezondheid en met bepaalde therapieën of handelingen kun je dit zelfgenezend vermogen stimuleren. De natuurgeneeskunde richt zich niet primair op het bestrijden van de ziekte en het behandelen van de symptomen, maar richt zich vooral op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen. In deze zin is natuurgeneeskunde een heel breed begrip en vallen geneeswijzen als preventieve geneeskunde, voedingsadviezen, leefstijladviezen, orthomoleculaire geneeskunde, homeopathie, acupunctuur enzovoorts onder natuurgeneeskunde.

Ruimschoots de tijd nemen voor de mens achter de klacht, is in mijn praktijk een wezenlijk onderdeel van een behandeling.

Ziekte is een teken dat het lichaam en/of geest uit balans is. Dat kan door verschillende oorzaken of een combinatie daarvan. Door middel van reinigen, herstellen, ondersteuning of stimulatie kan die balans weer hervonden worden en zal de klacht verminderen of verdwijnen.

Tijdens een intake zoeken we samen naar de oorzaak van uw klacht en wordt in overleg met u voor een doeltreffende behandelwijze gekozen.

Opleidingen die ik gevolgd heb:
–    Medische Basis Kennis
–    Psychosociale Basis Kennis
–    Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
–    Neurofeedback trainer
–    APS (micro current elektrotherapie) Therapeut
–    Mind Eye Power
–    Shiatsu-massage
–    Voedingsconsulent
–    Onderwijsassistent/leerkrachtondersteuning
–    Autisme in de klas
–    Pedagogisch Werker
–    EHBO

Als lid van de Beroepsvereniging VBAG ben ik verplicht elk jaar bij- en/of nascholing te volgen.
Voor klachten kunt u zich melden bij de klacht- en tuchtcommissie van de VBAG.